На какво да обърнете внимание при използване на електрически машинки за подстригване

2021-07-23

1. Преди да използвате електрическатамашинка за подстригване, поставете 1-2 капки бяло масло върху острието.

2. Ако електрическата машинка е много гореща по време на употреба, незабавно я изключете и изчакайте острието и тялото да се охладят, проверете дали електрическата машинка е повредена и след това я използвайте отново.

3. Продължителното време за използване на електрическимашинка за подстригванеsне трябва да надвишава 10 минути, за да се предотврати повреда на машината или изгаряния, така че обърнете внимание на периодичната употреба.

4. If the electric машинка за подстригване makes a "da da" impact sound, remember to adjust the screw outwards, if the strength is insufficient, adjust it inward.

5. Ако режещата глава стане тъпа, тя трябва да бъде заменена с нова режеща глава или електрическа машинка навреме.

6. За подстригване на дълга коса е най-добре да използвате ръчна ножица, за да отрежете дългата коса късо, а след това да използвате електрическамашинка за подстригванеsза да го отрежете.

7. Когато електрическатамашинка за подстригванее шумно или острието вибрира силно, разхлабете винт с форма на слитък до електрическата машинка и проверете дали винтът на притискащото острие е твърде разхлабен. Ако е хлабав, затегнете го правилно. Но не натискайте прекалено силно.

8. When installing and disassembling the electric машинка за подстригване, be sure to turn off the power switch, otherwise, it will be easily cut.


  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy